Pieczarki masala
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pieczarki masala](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F209-1702057485715.jpeg&w=3840&q=75)
Ja je wymyśliłam na imprezę bo za dużo miałam pieczarek
0
0 / 0
Ja je wymyśliłam na imprezę bo za dużo miałam pieczarek
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 łyżecz. garam marsala
1 łyżecz. przyprawa uniwersalna
2 łyżka koperek
40 dag. pieczarki
Przygotowanie
1
Pieczarki po umyciu pokroić w wieksze kawałki ,wrzucić na patelnię dodać koperek i garam marsalę.Lekko doprawić i podawać.