Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Faszerowane pieczarki to pyszna przekąska. W zależności od sposobu przyrządzenia sprawi się jako przystawka, a nawet jako posiłek! Wypróbuj pieczarki faszerowane piersią kurczaka pokrojoną w drobną kostkę, podsmażoną cebulką i serem żółtym. Po upieczeniu posyp danie miodowymi chrupkami. Smacznego!
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
10 | Sztuk |
pieczarki
|
|
500 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
olej
|
|
10 | Gramów |
masło
|
|
30 | Gramów |
Natka pietruszki
|
|
200 | Gramów |
Ser żółty starty
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |