0

Składniki

16 Sztuk
pieczarki
4 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
masło
2 Łyżki
bułka tarta
2 Łyżki
ser żółty
0.5 Łyżeczki
sól, pieprz
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Z dokładnie umytych pieczarek odcinamy nóżki przy kapeluszu i siekamy.
  2. Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojoną w kostkę cebule, posiekane nóżki pieczarek, wyciśnięte ząbki czosnku i bułkę tartą.
  3. Farsz mieszamy, dodajemy starty żółty ser, doprawiamy solą i pieprzem.Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy w żaroodpornym naczyniu i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 140stopni na 20minut.

Opis

Uwielbiam

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!