3

Składniki

2 Łyżeczki
cukier
1 Sztuka
galaretka truskawkowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
0.5 Sztuki
Czekolady
1 Sztuka
banan
1 Sztuka
Śmietana kremowa 18%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu tylko mniej wody 375ml!!!Do małego rondelka dać 1i1/2 łyżki śmietany i zmiksować z łyżeczką cukru tą śmietanę zmiksować z zimną galaretką truskawkową. Całą czynność powtórzyć z galaretką agrestową.Czekoladę pokroić w kostkę, banan obrać i pokroić w półplasterki. Układać w asietkach na przemian. Chłodzić około 1 h. Smacznego.

Opis

Szybki, łatwy oraz tani przepis na małe co nie co . Dzieciaki lubią kolorowe desery. Ten może być serwowany również na imprezach domowych typu urodziny, chrzciny itd..:d

Podobne przepisy

Deser 3-warstwowy na lato

Przepis
Łatwy Do 40 min
Deser 3-warstwowy na lato

PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Przepis
Łatwy Do 15 min
PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Przepis
Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Babka cytrynowa

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!