3

Składniki

2 Łyżeczki
cukier
1 Sztuka
galaretka truskawkowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
0.5 Sztuki
Czekolady
1 Sztuka
banan
1 Sztuka
Śmietana kremowa 18%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretki przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu tylko mniej wody 375ml!!!Do małego rondelka dać 1i1/2 łyżki śmietany i zmiksować z łyżeczką cukru tą śmietanę zmiksować z zimną galaretką truskawkową. Całą czynność powtórzyć z galaretką agrestową.Czekoladę pokroić w kostkę, banan obrać i pokroić w półplasterki. Układać w asietkach na przemian. Chłodzić około 1 h. Smacznego.

Opis

Szybki, łatwy oraz tani przepis na małe co nie co . Dzieciaki lubią kolorowe desery. Ten może być serwowany również na imprezach domowych typu urodziny, chrzciny itd..:d

Podobne przepisy

Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Deser 3-warstwowy na lato

Przepis
Łatwy Do 40 min
Deser 3-warstwowy na lato

PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Przepis
Łatwy Do 15 min
PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Sernik kiwi bez pieczenia

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Omlet na śmietanie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Omlet na śmietanie

Owocowe szaleństwo grillowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Owocowe szaleństwo grillowe

Deser kokosowo-truskawkowy

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Deser kokosowo-truskawkowy

Chia pudding z Dżemem z Czarnego Bzu

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Chia pudding z Dżemem z Czarnego Bzu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!