Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To danie jest miłą odmianą dla osób, które bardzo lubią spaghetti z sosem pomidorowym, a także kolejnym pomysłem na szybki i tani obiad.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
200 | Gramów | ||
200 | Gramów |
Soczewica zielona
|
|
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |