Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Penne z paprykowym sosem, oliwkami i anchois to świetny wybór na obiad w stylu śródziemnomorskim. Niskokaloryczne oliwki dojrzewające w promieniach słonecznych oraz owoce morza (anchois) to genialne połączenie!
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
5 | Sztuk |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
50 | Gramów |
Czarne oliwki
|
|
5 | Sztuk |
Fileciki anchois
|
|
0.5 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
50 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |