Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polecam włoskie danie pikantne, dla wegetarian, również na romantyczną kolację dla dwojga, także przyjęcie dla znajomych. Potrawa ta nie wymaga zbyt długich przygotowań.
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów | ||
2 | Sztuki |
papryka
|
|
20 | Sztuk |
oliwki zielone
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
4 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |