Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przygotuj lekki, pomidorowy gulasz z filetów z indyka, pachnący aromatycznie cebulką, czosnkiem i kminkiem, a następnie podaj na stół wraz z ugotowanym al dente makaronem penne. To smaczne i błyskawiczne danie wygodnie zabierzesz ze sobą do pracy lub w podróż.
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
400 | Gramów |
Filet z indyka
|
|
4 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
20 | Gramów |
Kolendra listki
|
|
4 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kminek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |