Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To danie pasuje zarówno na uroczystą kolację jak i rodzinny obiad. Także jedna osoba chcąca wykorzystać swoja kuchnię nie będzie mieć z przygotowaniem tego dania wielu kłopotów.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Czarny pieprz
|
|
500 | Gramów | ||
250 | Gramów |
Ser pleśniowy
|
|
3 | Szklanki |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
8 | Sztuk |
boczek wędzony
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
6 | Łyżek |
wino białe wytrawne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |