Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Penne z grzybami, szynką oraz winem białym to pyszne i pożywne danie z makaronem pełnoziarnistym. Przygotuj je już dziś z naszym przepisem! Potrawa idealnie nadaje się jako obiadowe danie główne lub kolację.
50 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella pełne ziarno pióra
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
100 | Gramów |
szynka
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
bazylia
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |