Penne z grillowaną nektarynką i serem lazur
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Penne z grillowaną nektarynką i serem lazur](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975454497.jpeg&w=3840&q=75)
Makaron z owocami, serem pleśniowym i pieprzem.
0
0 / 0
Makaron z owocami, serem pleśniowym i pieprzem.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
2 szt. nektarynka
40 dag. makaron pióra lubella
20 dag. winogrona białe
10 dag. ser lazur
Przygotowanie
1
Nektarynkę myjemy, kroimy w cząstki, grillujemy na ruszcie lub na patelni grillowej.
2
Winogrona myjemy kroimy na pół, ser kroimy w paski.
3
Makaron gotujemy al dente, przelewamy wodą.
4
Podajemy z owocami i pieprzem.