0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
2 Sztuki
Nektarynka
40 Dekagramów
ingridient
makaron pióra Lubella
20 Dekagramów
Winogrona białe
10 Dekagramów
Ser lazur
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nektarynkę myjemy, kroimy w cząstki, grillujemy na ruszcie lub na patelni grillowej.
  2. Winogrona myjemy kroimy na pół, ser kroimy w paski.
  3. Makaron gotujemy al dente, przelewamy wodą.
  4. Podajemy z owocami i pieprzem.

Opis

Makaron z owocami, serem pleśniowym i pieprzem.

Podobne przepisy

Zapiekanka z makaronem i brokułami

Łatwy Do 15 min
Zapiekanka z makaronem i brokułami

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!