Penne z grillowaną nektarynką i serem lazur

m7

Makaron z owocami, serem pleśniowym i pieprzem.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
509
kcal
Białka
18
gram
Węglowodany
86
gram
Tłuszcze
9
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Makaron z owocami, serem pleśniowym i pieprzem.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
2 szt. nektarynka
40 dag. makaron pióra lubella
20 dag. winogrona białe
10 dag. ser lazur
Przygotowanie
Nektarynkę myjemy, kroimy w cząstki, grillujemy na ruszcie lub na patelni grillowej.
Winogrona myjemy kroimy na pół, ser kroimy w paski.
Makaron gotujemy al dente, przelewamy wodą.
Podajemy z owocami i pieprzem.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
509
kcal
Białka
18
gram
Węglowodany
86
gram
Tłuszcze
9
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.