0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
2 Sztuki
Nektarynka
40 Dekagramów
ingridient
makaron pióra Lubella
20 Dekagramów
Winogrona białe
10 Dekagramów
Ser lazur
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nektarynkę myjemy, kroimy w cząstki, grillujemy na ruszcie lub na patelni grillowej.
  2. Winogrona myjemy kroimy na pół, ser kroimy w paski.
  3. Makaron gotujemy al dente, przelewamy wodą.
  4. Podajemy z owocami i pieprzem.

Opis

Makaron z owocami, serem pleśniowym i pieprzem.

Podobne przepisy

Zapiekanka z makaronem i brokułami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zapiekanka z makaronem i brokułami

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Camembert w cieście naleśnikowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Przepis
Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!