Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Danie bardzo syte idealne zarówno na obiad jak i na kolację przepis znalazłam w gazecie, całość można doprawić sosem ze śmietany, jajka i pieprzu ja zrobiła w wersji bez
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
250 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
6 | Łyżek |
wino białe wytrawne
|
|
40 | Dekagramów |
Fasolka zielona
|
|
40 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
30 | Dekagramów |
grzyby leśne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |