Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Typowy dla kuchni włoskiej makaron w kształcie rowkowanych lub gładkich rurek - penne. Jeśli uwielbiasz dania makaronowe, to koniecznie musisz sprawdzić nasz przepis - smakowite penne skąpane w pomidorach!
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
800 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Sztuka |
Pierś z kurczaka
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
świeża bazylia
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |