Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis dobry do zimowego menu, by uzupełnić niedobory witamin.
30 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
oliwa
|
|
400 | Gramów | ||
250 | Gramów |
Bakłażan
|
|
80 | Gramów |
Ser ricotta
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów | ||
6 | Sztuk |
bazylia
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |