Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rozsmakuj się w makaronie z wołowymi klopsikami, z domowym pesto i rukolą! Ten banalnie prosty przepis pozwoli Ci poczuć się jak we włoskiej restauracji i wypełni Twoją kuchnię apetycznymi aromatami. Wypróbuj go, a sam się o tym przekonasz.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
0.5 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
25 | Gramów |
nasiona słonecznika
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
5 | Sztuk |
Suszone pomidory w zalewie
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
150 | Gramów |
Rukola
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |