Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
A oto kolejne urozmaicenie rodzinnych obiadów jak i doskonałe danie na romantyczną kolację dla dwojga. Nie jest zbyt trudne w przygotowaniu.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów | ||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
100 | Gramów |
Boczek chudy
|
|
0.5 | Szklanki |
wino białe wytrawne
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
szczypiorek
|
|
1 | Łyżka |
bazylia
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |