Penne Con Verdure Croccanti
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
admin_1
![Penne Con Verdure Croccanti](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976247833.jpeg&w=3840&q=75)
Makaron z sezonowymi warzywami na włoską nutę - Penne Con Verdure Croccanti. Aby przygotować to pyszne danie, potrzebne będą Ci następujące warzywa: marchew, cukinia, papryka, bakłażan, czerwona cebula oraz koper włoski.
0
4 / 1
Makaron z sezonowymi warzywami na włoską nutę - Penne Con Verdure Croccanti. Aby przygotować to pyszne danie, potrzebne będą Ci następujące warzywa: marchew, cukinia, papryka, bakłażan, czerwona cebula oraz koper włoski.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
250 g makaron penne rigate malma
200 g sezonowe warzywa
80 g parmezan
60 g masło
200 mleko 3,2%
Przygotowanie
Warzywa kroimy w słupki. Podsmażamy je na jednej patelni, a na drugiej rozpuszczamy masło z parmezanem i mlekiem.
Makaron gotujemy zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu.
Dodajemy makaron do przygotowanego wcześniej sosu.