Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chrupiące i puszyste naleśniki to sposób na beztroskie śniadanie. Dodając pełnoziarnistej mąki, uzyskasz piękny, złocisty kolor. Nie zapomnij o swojej ulubionej marmoladzie!
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.7 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżka |
Cukier trzcinowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.7 | Szklanki |
Woda gazowana
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Opakowanie |
Czerwona Dżemolada Łowicz
|
|
40 | Gramów |
Masło klarowane
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |