Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Penne z sosem serowo-śmietanowym doprawionym boczkiem i zielonym groszkiem
2 | Łyżeczki |
parmezan tarty
|
|
3 | Łyżki |
parmezan tarty
|
|
100 | Mililitrów |
Śmietanka do sosów
|
|
150 | Mililitrów |
Bulion warzywny lub z indyka
|
|
200 | Gramów | ||
100 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
3 | Łyżki |
Groszek zielony z puszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |