Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ponownie makaron z cyklu: jak rozmnożyć żywność;-)) Tym razem tę rolę odegrała starta na tarce młoda cukinia, która dodana do boczku z cebulką nabrała fajnego słodkiego smaku.
4 | Szczypty |
parmezan
|
|
1 | Szczypta |
Sól i świeżo mielony czarny pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Cukinia młoda
|
|
1 | Sztuka |
Ser topiony
|
|
15 | Dekagramów |
boczek
|
|
0.5 | Szklanki | ||
0.5 | Szklanki |
Oliwki
|
|
0.5 | Szklanki |
świeża bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |