0

Składniki

4 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
cukier
100 Gramów
por
500 Gramów
kapusta pekińska
1 Sztuka
marchew
5 Sztuk
rzodkiewka
2 Sztuki
cebula
1 Łyżka
ocet
3 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować.
  2. Marchew obrać i zetrzeć na tarce.
  3. Cebulkę oczyścić i pokroić.
  4. Rzodkiewkę umyć i pokroić według uznania.
  5. Pora pokroić.
  6. Wszystkie składniki wrzucić do miski, doprawić przyprawami do smaku i wymieszać.
  7. Odstawić na 15 minut, aby smaki się przegryzły.

Opis

suróweczka........

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!