Pekińska z rzodkiweką

m7
Pekińska z rzodkiweką

0

0 / 0

suróweczka........

10

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

4 szcz. sól

3 szcz. pieprz

1 łyżeczka cukier

100 g por

500 g kapusta pekińska

1 szt. marchew

5 szt. rzodkiewka

2 szt. cebula

1 łyżka ocet

3 łyżka olej

Przygotowanie


1

Kapustę poszatkować.

2

Marchew obrać i zetrzeć na tarce.

3

Cebulkę oczyścić i pokroić.

4

Rzodkiewkę umyć i pokroić według uznania.

5

Pora pokroić.

6

Wszystkie składniki wrzucić do miski, doprawić przyprawami do smaku i wymieszać.

7

Odstawić na 15 minut, aby smaki się przegryzły.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły