Pekińska z pomidorem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pekińska z pomidorem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976380947.jpeg&w=3840&q=75)
surówka do obiadu
0
0 / 0
surówka do obiadu
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
4 szczyp. pieprz
4 szczyp. cukier
100 g por
1 szt. kapusta pekińska
3 szt. pomidor
3 łyżka olej
0.50 łyżecz. sól
0.50 łyżecz. ocet
Przygotowanie
1
Kapustę poszatkować, dodać umyte i pokrojone w kostkę pomidory, umytego i pokrojonego pora.
2
Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem i dodać oliwę. Wymieszać i odstawić na około 15-20 minut aby smaki się przegryzły.