0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
4 Szczypty
cukier
100 Gramów
por
1 Sztuka
kapusta pekińska
3 Sztuki
pomidor
3 Łyżki
olej
0.5 Łyżeczki
sól
0.5 Łyżeczki
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować, dodać umyte i pokrojone w kostkę pomidory, umytego i pokrojonego pora.
  2. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem i dodać oliwę. Wymieszać i odstawić na około 15-20 minut aby smaki się przegryzły.

Opis

surówka do obiadu

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!