Pekińska z ogórkiem i selerem

m7
Pekińska z ogórkiem i selerem

Średnia 0 / 0

Oceń!

połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej

9

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

200 śmietana 12%

4 szczyp. sól

3 szczyp. cukier

3 szczyp. pieprz

500 g kapusta pekińska

300 g ogórek

100 g seler naciowy

1 szt. cebula

1 łyżka ocet

Przygotowanie


Kapustę poszatkować.

Cebule obrać i pokroić w kostkę.

Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.

Natkę selera posiekać.

Wszystkie warzywa wrzucić do miski, dodać śmietanę, doprawić do smaku i wymieszać.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

93

kcal

Białka

2

gram

Węglowodany

22

gram

Tłuszcze

5

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły