0

Składniki

200 Mililitrów
śmietana 12%
4 Szczypty
sól
3 Szczypty
cukier
3 Szczypty
pieprz
500 Gramów
kapusta pekińska
300 Gramów
ogórek
100 Gramów
seler naciowy
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować.
  2. Cebule obrać i pokroić w kostkę.
  3. Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.
  4. Natkę selera posiekać.
  5. Wszystkie warzywa wrzucić do miski, dodać śmietanę, doprawić do smaku i wymieszać.

Opis

połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej

Podobne przepisy

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!