Pekińska z ogórkiem i selerem

m7
Pekińska z ogórkiem i selerem

0

0 / 0

połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej

9

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

200 śmietana 12%

4 szczyp. sól

3 szczyp. cukier

3 szczyp. pieprz

500 g kapusta pekińska

300 g ogórek

100 g seler naciowy

1 szt. cebula

1 łyżka ocet

Przygotowanie


1

Kapustę poszatkować.

2

Cebule obrać i pokroić w kostkę.

3

Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.

4

Natkę selera posiekać.

5

Wszystkie warzywa wrzucić do miski, dodać śmietanę, doprawić do smaku i wymieszać.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły