Pekińska z ogórkiem i selerem
m7
połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej
Wartości odżywcze na porcję
Energia
93
kcal
Białka
2
gram
Węglowodany
22
gram
Tłuszcze
5
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej
9
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
200 śmietana 12%
4 szczyp. sól
3 szczyp. cukier
3 szczyp. pieprz
500 g kapusta pekińska
300 g ogórek
100 g seler naciowy
1 szt. cebula
1 łyżka ocet
Przygotowanie
1
Kapustę poszatkować.
2
Cebule obrać i pokroić w kostkę.
3
Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.
4
Natkę selera posiekać.
5
Wszystkie warzywa wrzucić do miski, dodać śmietanę, doprawić do smaku i wymieszać.