Pekińska z ogórkiem i selerem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pekińska z ogórkiem i selerem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F348-1702057492850.jpeg&w=3840&q=75)
połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej
0
0 / 0
połączenie selera, ogórka i kapusty pekińskiej
9
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
200 śmietana 12%
4 szczyp. sól
3 szczyp. cukier
3 szczyp. pieprz
500 g kapusta pekińska
300 g ogórek
100 g seler naciowy
1 szt. cebula
1 łyżka ocet
Przygotowanie
1
Kapustę poszatkować.
2
Cebule obrać i pokroić w kostkę.
3
Ogórka umyć i pokroić w półplasterki.
4
Natkę selera posiekać.
5
Wszystkie warzywa wrzucić do miski, dodać śmietanę, doprawić do smaku i wymieszać.