Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pęczotto to nic innego jak „risotto”, ale zamiast ryżu używamy kaszy pęczak. W naszym przepisie łączymy je ze szparagami i zielonym groszkiem. Danie może i nie należy do najłatwiejszych, ale efekt końcowy zupełnie rekompensuje włożony trud i na pewno na stałe wejdzie do Twojego codziennego menu.
1 | Szklanka |
Kasza pęczak
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1.5 | Opakowania |
szparagi zielone
|
|
1 | Opakowanie |
groszek zielony
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
3 | Łyżki |
parmezan
|
|
1 | Szczypta |
Świeży tymianek
|
|
1000 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |