2

Składniki

125 Mililitrów
olej
2 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
5 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
Kisiel truskawkowy
1 Sztuka
Krem karpatka
1 Łyżka
kakao
4 Łyżki
Dżem brzoskwiniowy
6 Łyżek
wiórki kokosowe
0.5 Szklanki
wiórki kokosowe
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Przykrywamy drugim ,smarujemy dżemem i posypujemy wiórkami
  2. Całośc chłodzimy w lodówce..
  3. biszkopt po upieczeniu kroimy na dwie części i smarujemy kremem

Opis

Pyszne ciasto polecam do wypróbowania

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!