2

Składniki

1 Łyżka
ingridient
Kakao DecoMorreno
125 Mililitrów
olej
2 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
5 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
Kisiel truskawkowy
1 Sztuka
Krem karpatka
4 Łyżki
ingridient
Czekodżem Brzoskwiniowy Łowicz
6 Łyżek
wiórki kokosowe
0.5 Szklanki
wiórki kokosowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przykrywamy drugim ,smarujemy dżemem i posypujemy wiórkami
  2. Całośc chłodzimy w lodówce..
  3. biszkopt po upieczeniu kroimy na dwie części i smarujemy kremem

Opis

Pyszne ciasto polecam do wypróbowania

Podobne przepisy

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Puszysty sernik z kokosem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Puszysty sernik z kokosem

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Makowiec ucierany

Przepis
Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Ciasto Biskup

Przepis
Średni Do 2 godz
Ciasto Biskup

Tartaletki ze śmietanką kokosową i truskawkami

Przepis
Średni Do 3 godz
Tartaletki ze śmietanką kokosową i truskawkami

Babka Kolorowa

Przepis
Średni Do 1 godz
Babka Kolorowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!