2

Składniki

125 Mililitrów
olej
2 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
5 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
Kisiel truskawkowy
1 Sztuka
Krem karpatka
1 Łyżka
kakao
4 Łyżki
Dżem brzoskwiniowy
6 Łyżek
wiórki kokosowe
0.5 Szklanki
wiórki kokosowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przykrywamy drugim ,smarujemy dżemem i posypujemy wiórkami
  2. Całośc chłodzimy w lodówce..
  3. biszkopt po upieczeniu kroimy na dwie części i smarujemy kremem

Opis

Pyszne ciasto polecam do wypróbowania

Podobne przepisy

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz

Gwiazdkowy torcik

Łatwy Ponad 3 godz

Makowiec ucierany

Średni Do 3 godz

Muffinki z truskawkami i malinową pianką

Łatwy Do 1 godz

Muffinkowe ciasto z owocami

Łatwy Do 1 godz

Racuchy

Średni Do 40 min

Tartaletki ze śmietanką kokosową i truskawkami

Średni Do 3 godz

Trufle czekoladowo-pomarańczowe

Średni Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!