Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lśniąca beza z nadzieniem w rozmiarze XXL to coś czego dziś szukasz. Wypróbuj więc nasz przepis na pyszny deser - pavlova z kremem! Białka ubite z cukrem, octem i mąką ziemniaczaną pieczemy i suszymy. Krem nakładany na górę stanowią ubita na sztywno śmietana, wiśniowy czekodżem i prażone migdały. Całość możesz przyozdobić konfiturą wiśniową. Pavlova z kremem na bazie Czekodżemu Wiśniowego Łowicz jest już gotowa!
5 | Sztuk |
Białka
|
|
220 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
1 | Łyżka |
ocet
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
500 | Mililitrów |
Śmietana kremówka
|
|
100 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie |
Konfitura z wiśni Łowicz
|
|
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |