Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To napewno się wydaje dziwne ale ja też na początku byłam zaskoczona .Po upieczeniu jest rewelacyjny a w domu pachnie grzybami a nie selerem :)
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Kostki |
Bulion grzybowy
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
seler
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |