Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z programu podróże kulinarne roberta makłowicza
100 | Mililitrów |
śmietana
|
|
200 | Mililitrów |
olej
|
|
15 | Mililitrów |
Koniak
|
|
10 | Mililitrów |
sos sojowy
|
|
1 | Kilogram |
Udziec z indyka
|
|
1 | Kilogram |
Udka z kurczaka
|
|
0.5 | Kilograma |
Wątróbki drobiowe
|
|
1 | Szczypta |
Imbir mielony
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
masło
|
|
100 | Gramów |
Suszone grzyby
|
|
200 | Gramów |
pistacje
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
3 | Sztuki | ||
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
ziele angielskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |