Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Warzywna, wegańska alternatywa dla mięsnego pasztetu to strzał w 10 na tegoroczne święta! Niezwykle aromatyczny, podany z żurawiną zachwyci niejedno podniebienie.
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki |
soczewica czerwona
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Szklanki |
bułka tarta
|
|
3 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
50 | Gramów |
ryż
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
kminek
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Szczypta |
chili
|
|
1 | Garść |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
Mąka pszenna Lubella
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |