Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pasztet rybny to świetna, świąteczna propozycja, która urozmaici tradycyjne, bożonarodzeniowe menu. Warto spróbować, bo jest pyszny!
300 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
100 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
suszony majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
suszony lubczyk
|
|
1 | Łyżeczka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
1 | Szczypta |
Kurkuma
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Słoik | ||
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |