Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chcesz przygotować własny pasztet pomidorowy? Pokażemy ci jak. Ciecierzyca, przecier pomidorowy, soczewica i podsmażone warzywa to jedne z głównych składników, które wykorzystamy przygotowując pasztet pomidorowy. Żeby dowiedzieć się więcej sprawdź nasz przepis.
500 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Soczewica czerwona sucha
|
|
200 | Gramów |
Ciecierzyca
|
|
2 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
250 | Gramów |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
10 | Gramów |
Mielone siemie lniane
|
|
1 | Łyżeczka |
Pieprz cayenne
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz ziołowy
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |