Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pasztet grzybowo-soczewicowy to smaczny, pełen grzybowego aromatu, wegetariański pasztet, który z pewnością zasmakuje wszystkim domownikom. Pasztet sprawdzi się nie tylko od święta, ale i jako dodatek do kanapek na co dzień.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Zielona soczewica
|
|
150 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
1 | Sztuka | ||
100 | Mililitrów |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
grzyby suszone
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
suszony majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
0.5 | Pęczka |
Natka pietruszki
|
|
2 | Szczypty |
pieprz kolorowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |