Pasztet drobiowy wersja dla diety Dukana
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasztet drobiowy wersja dla diety Dukana](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F4697-1702057782642.jpeg&w=3840&q=75)
Dla tych na diecie proteinowej
0
0 / 0
Dla tych na diecie proteinowej
10
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
3 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
1 łyżecz. tymianek
1.50 szkl. woda
4 szt. cebula
2 szt. jaja kurze całe
8 łyżka otręby owsiane
50 dag. wątróbka kurczaka
50 dag. mięso mielone z indyka
0.50 szkl. mleko uht 0,5%
Przygotowanie
1
Wątróbkę ugotować w wodzie z cebulą. Mięso udusić na wodzie( 1/2 szklanki) z dodatkiem ziół. Mięso, cebulę i wątróbkę zmiksować z jajkami, 1/2 szklanki mleka i otrębami owsianymi. Doprawić sola i pieprzem. Piec około 50 minut w temperaturze 180-190 stopni.