Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Paszteciki smakują znakomicie z aromatycznym barszczem jak i same podane z ketchupem. Są wypełnione po brzegi aromatycznymi pieczarkami, które idealnie współgrają z chrupiącym i lekkim ciastem francuskim.
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
ciasto francuskie
|
|
400 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
150 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
kminek mielony
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |