Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Paszteciki z mięsem to sprawdzony i prosty przepis na przekąskę, którą możesz podać swoim gościom. Warto podawać je ciepłe z barszczem czerwonym.
1 | Kilogram | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Sól do farszu
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz do farszu
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
Udka z kurczaka do zmielenia na farsz
|
|
2 | Sztuki |
Piersi kurczaka do zmielenia na farsz
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
10 | Dekagramów |
drożdże
|
|
25 | Dekagramów |
margaryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |