Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kojarzą się ze świętami, ale są równie pyszne o każdej porze roku! Nadziewane kapustą i grzybami paszteciki w towarzystwie lekkiego barszczu czerwonego to klasyka stołu wigilijnego. Jeśli masz ochotę, przetestuj ich smak w innych sezonach, korzystając z naszego przepisu!
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
Ciepłe mleko
|
|
100 | Gramów |
Rozpuszczone masło
|
|
7 | Gramów |
suszone drożdże
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
500 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
150 | Mililitrów |
Wrzątek
|
|
20 | Gramów |
Suszone grzyby
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
1 | Łyżka |
suszona włoszczyzna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |