Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świetne krucho-drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami nadadzą się nie tylko na Wigilię. Z kubkiem barszczu czerwonego smakują rewelacyjnie.
1 | Szczypta |
kminek
|
|
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól biała
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier puder
|
|
500 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
100 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
25 | Gramów |
drożdże
|
|
250 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Szklanki |
grzyby suszone
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |