Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciekawa przekąska, która zasmakuje Twoim gościom. Paszteciki z ciasta francuskiego z pyszny,, grzybowym nadzieniem z dodatkiem kapusty włoskiej. Proste, smaczne i odpowiednie dla wegetarian danie.
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
SOS SOJOWO-GRZYBOWy
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet winny
|
|
300 | Gramów |
Podgrzybki
|
|
50 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
50 | Gramów |
nasiona słonecznika
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Sztuki |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
Kapusta włoska
|
|
2 | Łyżki |
mleko
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |