Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Z myślą o nadchodzących świętach, kolejna postna potrawa, którą można podać na wigilijną kolację - paszteciki. Te z ciasta francuskiego przygotujesz dużo szybciej, a smak jest genialny.
2 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
Jagody jałowca
|
|
1 | Łyżka |
orzechy włoskie
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
50 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
2 | Dekagramy |
grzyby suszone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |