Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wystarczy do tych pasztecików podgrzać barszcz czerwony i obiad gotowy. Wybornie sprawdzą się również w święta, czy na spotkaniach z rodziną.
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
jajko
|
|
70 | Dekagramów | ||
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
8 | Dekagramów |
drożdże
|
|
25 | Dekagramów |
śmietana 18%
|
|
30 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
0.75 | Sztuki |
margaryna zwykła
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |