Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Paszteciki są niezastąpione do barszczu czerwonego. Faszerowane kiszoną kapustą i pieczarkami wszystkim zasmakują.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.75 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
40 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
50 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 12%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |