0

Składniki

1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Łyżki
olej słonecznikowy
20 Dekagramów
pieczarki
20 Dekagramów
kapusta kiszona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kiszoną szatkujemy, gotujemy do miękkości.
  2. Pieczarki i cebulę drobno kroimy, smażymy.
  3. Ugotowaną kapustę i usmażone pieczarki z cebulą drobno mielimy w malakserze lub maszynce do mięsa.
  4. Farsz nakładamy na ciasto francuskie, zwijamy i kroimy poprzecznie.
  5. Pieczemy w piekarniku ok. 10-15 minut.
  6. Można posypać z wierzchu kminkiem.

Opis

Pyszne paszteciki z farszem kapuściano-grzybowym.

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min

SAŁATKA Z MAKARONEM ŚWIDERKI I OSCYPKIEM

Łatwy Do 15 min

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!