0

Składniki

1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Łyżki
olej słonecznikowy
20 Dekagramów
pieczarki
20 Dekagramów
kapusta kiszona
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę kiszoną szatkujemy, gotujemy do miękkości.
  2. Pieczarki i cebulę drobno kroimy, smażymy.
  3. Ugotowaną kapustę i usmażone pieczarki z cebulą drobno mielimy w malakserze lub maszynce do mięsa.
  4. Farsz nakładamy na ciasto francuskie, zwijamy i kroimy poprzecznie.
  5. Pieczemy w piekarniku ok. 10-15 minut.
  6. Można posypać z wierzchu kminkiem.

Opis

Pyszne paszteciki z farszem kapuściano-grzybowym.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!