Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne paszteciki z farszem z kapustą i grzybami idealnie sprawdzą się jako samodzielna przekąska, ale i do barszczu. Dzięki użyciu ciasta francuskiego przygotujesz je szybko i łatwo.
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
3 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
20 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
20 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |