0

Składniki

1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Łyżki
olej słonecznikowy
20 Dekagramów
pieczarki
20 Dekagramów
kapusta kiszona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę kiszoną szatkujemy, gotujemy do miękkości.
  2. Pieczarki i cebulę drobno kroimy, smażymy.
  3. Ugotowaną kapustę i usmażone pieczarki z cebulą drobno mielimy w malakserze lub maszynce do mięsa.
  4. Farsz nakładamy na ciasto francuskie, zwijamy i kroimy poprzecznie.
  5. Pieczemy w piekarniku ok. 10-15 minut.
  6. Można posypać z wierzchu kminkiem.

Opis

Pyszne paszteciki z farszem kapuściano-grzybowym.

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!