Pasta z wędzonej makreli
m7
Wartości odżywcze na porcję
Energia
597
kcal
Białka
10
gram
Węglowodany
72
gram
Tłuszcze
18
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
2
0 / 0
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szt. makrela wędzona
5 szt. ogórki konserwowe krakus
1 szt. cebula czerwona
1 pęcz. szczypiorek
2 łyżka majonez
1 szczyp. sól, pieprz
1 łyżka ketchup kotlin z piekła rodem extra hot
Przygotowanie
Makrelę pozbawiamy ości i skubiemy na drobne kawałki.
Dodajemy pokrojone w drobną kostkę korniszony, posiekaną cebulę i szczypior
Mieszamy z majonezem i ketchupem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
597
kcal
Białka
10
gram
Węglowodany
72
gram
Tłuszcze
18
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.