Pasta z wędzonej makreli
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta z wędzonej makreli](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975124780.jpeg&w=3840&q=75)
2
0 / 0
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szt. makrela wędzona
5 szt. ogórki konserwowe krakus
1 szt. cebula czerwona
1 pęcz. szczypiorek
2 łyżka majonez
1 szczyp. sól, pieprz
1 łyżka ketchup kotlin z piekła rodem extra hot
Przygotowanie
1
Makrelę pozbawiamy ości i skubiemy na drobne kawałki.
2
Dodajemy pokrojone w drobną kostkę korniszony, posiekaną cebulę i szczypior
3
Mieszamy z majonezem i ketchupem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.