Pasta z wędzonej makreli
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta z wędzonej makreli](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976904857.jpeg&w=3840&q=75)
Szybko się robi i wspaniale smakuje. świetnie nadaje się na dobrą kolację a i gdy znajomi wpadają nigdy nie odmawiają.
1
0 / 0
Szybko się robi i wspaniale smakuje. świetnie nadaje się na dobrą kolację a i gdy znajomi wpadają nigdy nie odmawiają.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. makrela
1 szt. majonez
3 szt. jaja l
1 szt. cebulka
1 szt. szczypiorek
Przygotowanie
1
Makrele dokładnie obrać ze skórki i ości i przełożyć do miseczki.
2
Cebulkę i jajka drobno pokroić i dodać do makreli.
3
Dokładnie wymieszać, dodać majonez i przyprawy.
4
Po przełożeniu do miseczki w której danie ma wylądować na stole, posypaś posiekanym szczypiorkiem.