Pasta z wędzonej makreli

m7
Pasta z wędzonej makreli

1

0 / 0

Szybko się robi i wspaniale smakuje. świetnie nadaje się na dobrą kolację a i gdy znajomi wpadają nigdy nie odmawiają.

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


10 porcji

Składniki

1 szcz. sól

1 szcz. pieprz

1 szt. makrela

1 szt. majonez

3 szt. jaja l

1 szt. cebulka

1 szt. szczypiorek

Przygotowanie


1

Makrele dokładnie obrać ze skórki i ości i przełożyć do miseczki.

2

Cebulkę i jajka drobno pokroić i dodać do makreli.

3

Dokładnie wymieszać, dodać majonez i przyprawy.

4

Po przełożeniu do miseczki w której danie ma wylądować na stole, posypaś posiekanym szczypiorkiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły