Pasta z tuńczyka i orzechów
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta z tuńczyka i orzechów](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973656095.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis pochodzi z miesięcznika kuchnia - styczeń 1995
2
0 / 0
Przepis pochodzi z miesięcznika kuchnia - styczeń 1995
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
0.50 szkl. włoskie orzechy rozdrobnione
1 szt. puszka tuńczyka w oleju
3 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Tuńczyka osaczyć z oliwy, rozdrobnić widelcem, połączyć z orzechami i majonezem.
2
Doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać i schłodzić w lodówce.