Pasta z tuńczyka i orzechów
m7
Przepis pochodzi z miesięcznika kuchnia - styczeń 1995
Wartości odżywcze na porcję
Energia
289
kcal
Białka
14
gram
Węglowodany
2
gram
Tłuszcze
26
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
2
0 / 0
Przepis pochodzi z miesięcznika kuchnia - styczeń 1995
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
0.50 szkl. włoskie orzechy rozdrobnione
1 szt. puszka tuńczyka w oleju
3 łyżka majonez
Przygotowanie
Tuńczyka osaczyć z oliwy, rozdrobnić widelcem, połączyć z orzechami i majonezem.
Doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać i schłodzić w lodówce.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
289
kcal
Białka
14
gram
Węglowodany
2
gram
Tłuszcze
26
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.