0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
150 Gramów
Tuńczyk w oleju
2 Sztuki
Jajo
1 Sztuka
Pęczek szczypiotku
2 Łyżki
majonez
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo.Posiekać w kostkę,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Tuńczyka odsączyć.
  2. Szczypiorek posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Pyszna pasta do chleba,najlepiej nadająca się na śniadanie lub kolacje.

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Przepis
Średni Do 15 min
Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Salsa z awokado

Przepis
Łatwy Do 15 min
Salsa z awokado

Sos do pizzy na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sos do pizzy na bazie ketchupu

Marynata do kurczaka z sokiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Marynata do kurczaka z sokiem

Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Piekielnie dobry dressing na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Piekielnie dobry dressing na bazie ketchupu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!