0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
150 Gramów
Tuńczyk w oleju
2 Sztuki
Jajo
1 Sztuka
Pęczek szczypiotku
2 Łyżki
majonez
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo.Posiekać w kostkę,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Tuńczyka odsączyć.
  2. Szczypiorek posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Pyszna pasta do chleba,najlepiej nadająca się na śniadanie lub kolacje.

Podobne przepisy

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Średni Do 20 min.

Lasagne ze słodkimi ziemniakami (batatami) i szałwiowym sose...

Trudny Do 3 godz.

Makaron kokardki z kabanosem i kurkami

Średni Do 40 min.

Makaron Lubella Pióra z indykiem w pomidorowym sosie z kapar...

Średni Do 1 godz.

Makaron Lubella Spaghetti z pstrągiem, czosnkiem i pomidork...

Średni Do 1 godz.

Makaron pappardelle z pieczonym czosnkiem i szałwią

Łatwy Do 1 godz.

Makaron spaghetti z groszkiem, bobem i sałatą rzymską

Łatwy Do 40 min.

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Trudny Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!