Pasta z tuńczyka
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta z tuńczyka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974979444.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszna pasta do chleba,najlepiej nadająca się na śniadanie lub kolacje.
1
0 / 0
Pyszna pasta do chleba,najlepiej nadająca się na śniadanie lub kolacje.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
150 g tuńczyk w oleju
2 szt. jajo
1 szt. pęczek szczypiotku
2 łyżka majonez
10 dag. ser żółty
Przygotowanie
1
Jajka ugotować na twardo.Posiekać w kostkę,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Tuńczyka odsączyć.
2
Szczypiorek posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.