0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
150 Gramów
Tuńczyk w oleju
2 Sztuki
Jajo
1 Sztuka
Pęczek szczypiotku
2 Łyżki
majonez
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo.Posiekać w kostkę,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Tuńczyka odsączyć.
  2. Szczypiorek posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Pyszna pasta do chleba,najlepiej nadająca się na śniadanie lub kolacje.

Podobne przepisy

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Średni Do 15 min
Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Dip barbecue na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Dip barbecue na bazie ketchupu

Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Marynata do mięs na bazie ketchupu

Łatwy Do 40 min
Marynata do mięs na bazie ketchupu

Makaron kokardki z kabanosem i kurkami

Średni Do 40 min
Makaron kokardki z kabanosem i kurkami

Makaron Lubella Pióra z indykiem w pomidorowym sosie z kapar...

Średni Do 1 godz
Makaron Lubella Pióra z indykiem w pomidorowym sosie z kapar...

Makaron pappardelle z pieczonym czosnkiem i szałwią

Łatwy Do 1 godz
Makaron pappardelle z pieczonym czosnkiem i szałwią

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Trudny Do 1 godz
Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!