Pasta z tuńczyka

m7
Pasta z tuńczyka

1

0 / 0

Pyszna pasta do chleba,najlepiej nadająca się na śniadanie lub kolacje.

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

150 g tuńczyk w oleju

2 szt. jajo

1 szt. pęczek szczypiotku

2 łyżka majonez

10 dag. ser żółty

Przygotowanie


1

Jajka ugotować na twardo.Posiekać w kostkę,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Tuńczyka odsączyć.

2

Szczypiorek posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

283

kcal

Białka

21

gram

Węglowodany

1

gram

Tłuszcze

22

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły