Pasta z rzodkiewką
m7
Pasta z rzodkiewką to idealny wybór na śniadanie. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek, grzanek lub świeżego pieczywa. Jej przygotowanie jest wyjątkowo proste i szybkie, a połączenie twarogu z chrupiącą rzodkiewką i śmietaną z pewnością przypadnie do gustu fanom tradycyjnych smaków. Życzymy smacznego!
0
0 / 0
Pasta z rzodkiewką to idealny wybór na śniadanie. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek, grzanek lub świeżego pieczywa. Jej przygotowanie jest wyjątkowo proste i szybkie, a połączenie twarogu z chrupiącą rzodkiewką i śmietaną z pewnością przypadnie do gustu fanom tradycyjnych smaków. Życzymy smacznego!
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
1 szczyp. pieprz i sól do smaku
5 szt. rzodkiewka
2 łyżka śmietana 18%
250 g twaróg półtłusty
Przygotowanie
Twaróg mielimy dwukrotnie. Rzodkiewki trzemy na tarce lub drobno kroimy.
Zmielony twaróg mieszamy ze śmietaną.
Dodajemy rzodkiewki i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.