0

Składniki

1 Mililitr
sól
3 Sztuki
rzodkiewka
2 Łyżki
śmietana 18%
25 Dekagramów
twaróg półtłusty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Twaróg mielimy dwukrotnie ,mieszamy z śmietana dodajemy starte 3 rzodkiewki i sól,mieszamy

Opis

Pyszna pasta na sniadanie

Podobne przepisy

Chleb

Średni Do 3 godz

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!