Pasta z piklinga z oliwkami

m7

Pasta rybna wyśmienita do malutkich kanapeczek
Wartości odżywcze na porcję
Energia
170
kcal
Białka
13
gram
Węglowodany
1
gram
Tłuszcze
13
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Pasta rybna wyśmienita do malutkich kanapeczek
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
5 porcji
Składniki
2 szczyp. sól
2 szczyp. pieprz
150 g pikling
75 g oliwki zielone
4 szt. jaja kurze całe
0.30 szt. papryczka chili
1 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
Piklinga obrać ze skóry. Wyjąć ości. jaja ugotować na twardo. Oliwki drobno posiekać, kilka pokroić w plasterki. Papryczka pokroić. Drobno posiekać jajka i wymieszać z rybą, posiekanymi oliwkami i z papryczką chili. Dolać łyżkę oliwy z oliwek. Dosolić i popieprzyć. Nakładać na kanapki i dekorować oliwkami w plasterkach.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
170
kcal
Białka
13
gram
Węglowodany
1
gram
Tłuszcze
13
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.