Pasta z piklinga z oliwkami

m7
Pasta z piklinga z oliwkami

0

0 / 0

Pasta rybna wyśmienita do malutkich kanapeczek

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

2 szcz. sól

2 szcz. pieprz

150 g pikling

75 g oliwki zielone

4 szt. jaja kurze całe

0.30 szt. papryczka chili

1 łyżka oliwa z oliwek

Przygotowanie


1

Piklinga obrać ze skóry. Wyjąć ości. jaja ugotować na twardo. Oliwki drobno posiekać, kilka pokroić w plasterki. Papryczka pokroić. Drobno posiekać jajka i wymieszać z rybą, posiekanymi oliwkami i z papryczką chili. Dolać łyżkę oliwy z oliwek. Dosolić i popieprzyć. Nakładać na kanapki i dekorować oliwkami w plasterkach.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły