Pasta z piklinga z oliwkami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta z piklinga z oliwkami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6548-1702057929885.jpeg&w=3840&q=75)
Pasta rybna wyśmienita do malutkich kanapeczek
0
0 / 0
Pasta rybna wyśmienita do malutkich kanapeczek
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
2 szczyp. sól
2 szczyp. pieprz
150 g pikling
75 g oliwki zielone
4 szt. jaja kurze całe
0.30 szt. papryczka chili
1 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
1
Piklinga obrać ze skóry. Wyjąć ości. jaja ugotować na twardo. Oliwki drobno posiekać, kilka pokroić w plasterki. Papryczka pokroić. Drobno posiekać jajka i wymieszać z rybą, posiekanymi oliwkami i z papryczką chili. Dolać łyżkę oliwy z oliwek. Dosolić i popieprzyć. Nakładać na kanapki i dekorować oliwkami w plasterkach.