Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli lubisz warzywne pasty, koniecznie wypróbuj przepis na przepyszną pastę z pieczonej dyni i batatów. Jesienna pasta najlepiej smakuje ze świeżym, chrupiącym pieczywem.
1 | Kilogram |
dynia hokkaido
|
|
0.5 | Kilograma |
Bataty
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka ostra mielona
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |