Pasta z paprykarza
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pasta z paprykarza](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974103213.jpeg&w=3840&q=75)
Pasta szybka w przygotowaniu, podawać na chlebie. Polecam.
0
0 / 0
Pasta szybka w przygotowaniu, podawać na chlebie. Polecam.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 szt. paprykarz
1 szt. cebula
2 łyżka majonez
2 łyżka ketchup kotlin łagodny
Przygotowanie
1
Cebulę drobno pokroić w kostkę i wymieszać z paprykarzem, majonezem, ketchupem oraz pieprzem.
2
Wszystko wymieszać na jednolitą masę.
3
Podawać na chlebie.
4
Majonez i ketchup można dawać według uznania.