Pasta z paprykarza

m7
Pasta z paprykarza

0

0 / 0

Pasta szybka w przygotowaniu, podawać na chlebie. Polecam.

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 szczyp. pieprz

1 szt. paprykarz

1 szt. cebula

2 łyżka majonez

2 łyżka ketchup kotlin łagodny

Przygotowanie


1

Cebulę drobno pokroić w kostkę i wymieszać z paprykarzem, majonezem, ketchupem oraz pieprzem.

2

Wszystko wymieszać na jednolitą masę.

3

Podawać na chlebie.

4

Majonez i ketchup można dawać według uznania.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

183

kcal

Białka

4

gram

Węglowodany

8

gram

Tłuszcze

14

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły