0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Paprykarz
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
majonez
2 Łyżki
ketchup
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę drobno pokroić w kostkę i wymieszać z paprykarzem, majonezem, ketchupem oraz pieprzem.
  2. Wszystko wymieszać na jednolitą masę.
  3. Podawać na chlebie.
  4. Majonez i ketchup można dawać według uznania.

Opis

Pasta szybka w przygotowaniu, podawać na chlebie. Polecam.

Podobne przepisy

Chleb

Średni Do 3 godz.

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz.

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz.

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz.

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min.

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz.

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!